Esnafın sorunlarını dinleyen Ersoy; “Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımlarla Sinop bir cazibe merkezi olacaktır” dedi.
AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Milletvekili Mehmet Ersoy beraberindeki İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ile birlikte Sinop Esnaf Kefalet Kooperatifi, Sinop Esnaf Sanatkarlar Odası ve Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde oda başkanları ve üyeler ile bir araya gelen Milletvekili Mehmet Ersoy ve beraberindekiler Sinop esnafının sorunlarını ve hükümetten beklentilerini dinledi. AK Parti hükümetinin Sinop’ta yaptığı, tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımlarla birlikte Sinop’un bir cazibe merkezi olacağını ifade eden Milletvekili Mehmet Ersoy; “Hükümetimiz tarafından bitirilen ve önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen muhteşem yollarıyla, büyüyen, gelişen ve iki yeni fakülteye daha kavuşan üniversitesiyle, ihalesi yapılan doğalgazıyla, uluslararası havalimanına dönüştürülen havaalanıyla, bir kaç ay içinde tamamlanacak içme suyuyla, şehir merkezine kadar uzatılan bölünmüş yollarıyla, yenilenen sağlık tesisleriyle, ihale süreci devam eden kültür merkezi, eğitim tesisleri, spor tesisleriyle Sinop’umuzun kaderinin değişeceğine hiç şüpheniz olmasın. AK Parti iktidarı tarafından yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla Sinop Karadeniz’in en gözde cazibe merkezi olacaktır” dedi.
Konuşmasında AK Partinin sadece millete hizmet sevdasının partisi olduğunu belirten Ersoy; “Partimizin tek amacı ülkemiz insanının daha mutlu daha müreffeh bir Türkiye’de yaşamasını sağlamaktır. 10 yıllık icraatlarımız da bunu göstermektedir. Bizim gibi düşünen ülkesi için cansiperane hizmet verecek olan gönlü hizmetten yana olan herkesi AK Parti kadrolarına destek vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretler sonrasında Erfelek ilçesine hareket eden AK Parti heyeti burada yaklaşık üç ay önce göreve başlayan Erfelek Kaymakamı Feremez Babat’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek’i makamında ziyaret etti. Ardından Erfelek Ziraat odası toplantı salonunda sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Mehmet Ersoy ve beraberindekiler AK Parti hükümeti tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi, sorulan soruları yanıtladı.
Ali Fuat Özşahin