Türkeli’nin Gencek köyü nüfusuna kayıtlı olan İstanbul Gaziosmanpaşa Hüseyin Keçici Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü İlhan Yalçın, memuriyet hayatına kendi köyünde imam hatip olarak başlamış ve 40 yıl süren eğitimci ve yönetici kariyerine son vererek yaş haddinden emekli oldu.
Yalçın, bu uzun meslek hayatında birçok öğrenciye rehberlik etmiş ve öğretmenlerle birlikte okuldaki eğitim kalitesini artırmak için büyük çaba göstermişti. Öğretmenler ve öğrenciler, sevilen müdürlerine olan teşekkürlerini ve veda duygularını dile getirebilmek için anlamlı bir veda programı hazırladı.
Programda, öğretmenler ve öğrenciler, Yalçın’a olan minnettarlıklarını çiçeklerle ve sonrasında “Hatıran Yeter” yazılı pankartını açarak ifade etti.
Ayancık İlçe Nüfus Müdürü Orhan Yalçın’ın da ağabeyi olan İlhan Yalçın, yıllarını verdiği okuldan güzel bir vefa örneği ile düzenlenen veda programı sonrası ayrıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: