AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Sinop Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, İlçe Başkanları ile birlikte Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Lider Okulu” programına katıldı. Ar-Ge Eğitim Başkanı Sayın Mustafa Şen’in açılış konuşmasıyla başlayan program, bugün itibariyle start aldı ve üç gün sürecek. Katılımcılara, teşkilatçılık ve liderlik konularında eğitim verilecek.
AK Parti heyeti Ankara'da
AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, ilçe başkanlarıyla birlikte “Teşkilat Akademisi Lider Okulu” programına katıldı.
Yayınlanma :
13.05.2025 15:35
Güncelleme :
13.05.2025 15:35
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: