Adabahçe Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa eğitimci ve konuşmacı olarak, Haydar Ali Yıldız, Tarkan Zengin, Ersin Çelik, Dursun Ali Erzincanlı ve Zafer Şahin katıldı. Alanında uzman isimlerin gerçekleştirdiği sunumları dinleyen teşkilat mensupları parti içi eğitim aldı. Saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa parti üyeleri yoğun katılım gösterdi.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu; “Teşkilatımızın kymetli üyeleri, hepinize hoş geldiniz diyor, sevgi ve saygıla selamlıyorum. Bugün burada, Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, sahada gece gündüz emek veren teşkilat mensuplarımız için hazırlanan bu program, liderlik vizyonumuzu daha da derinleştirecek. Alanında uzman isimlerle gerçekleştireceğimiz eğitimler; siyasi iletişimden toplumsal değişime, teşkilat çalışmalarından kişisel gelişime kadar birçok başlıkta yol gösterici olacak. Herkese tekrardan hoş geldiniz diyor. Sözü ustalarına bırakıyorum.” dedi.
Ayrıca, Türkiye Büyük Millet Meclisi Komisyon görevleri dolayısıyla yurt dışında olan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ise programa katılamaması dolayısıyla bir telgraf gönderdi. Maviş telgrafında;“Genel Merkez Ar-ge ve eğitim Başkanlığımızın teşkilat akademisi programının verimli geçmesini diliyor, eğitim gelişim ve vizyon odaklı bu önemli çalışmada emeği geçen konuşmacılarımıza şimdiden teşekkür ediyor, katılan tüm yol arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
İlk Konuşmacı olarak kürsüye, Yarınlar İçin Teşkilat konusunu anlatmak üzere Haydar Ali Yıldız çıktı. 25 ve 2. Dönem İstanbul Milletvekilliği ve 2019 yılında Beyoğlu Belediye Başkanlığı yapan Haydar Ali Yıldız, siyasi tecrübelerini ve bilgilerini paylaştı.
Daha sonra Eğitimci Tarkan Zengin, Kişisel Gelişim konusu üzerine teşkilat mensuplarına yaklaşık kırk dakikalık hazırladığı videolarla pekiştirensunum gerçekleştirdi. Ardından Gazeteci Ersin Çelik, Siyasal İletişim ve Yeni Medya konulu eğitim verdi. Çelik eğitiminde, sosyal medyanın aktif kullanımını ve yeni medya bilgilerini aktardı.
Motivasyon konuşması ve şiirleriyle izleycileri sahneye kilitleyen Şair Dursun Ali Erzincalı, parti üyelerine yaklaşık kırk dakikalık sunum yaptı. Ardından, Gazeteci Zafer Şahin kürsüye çıkarak, Sıkça Sorulan Soruları cevapladı. Kamuoyunda iddia edilenler ile gerçekleri aktardı. Sağlık, eğitim, tarım, milli savunma ve ekonomi gibi konularda en merak edilenleri paylaşması ardından program son buldu.
Öte yandan İl Başkanı Üçüncüoğlu, programa katılan tüm konuşmacılara, Sinop'a Özgü Gemi Maketi ve 30 Kasım 1853 Sinop Faciasını Hazırlayan Gelişmeler ve Sonuçları Kitabını hediye etti.
Gerçeklen programa, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, Kadın Kolları Başkanı Eda Özvin, Gençlik Kolları Başkanı Büşra Kabal Yapça, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partiler katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: