Anahtar Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in pazar akşamı kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre Özdemir’in perşembe günü operasyon geçireceği belirtildi.
Anahtar Parti teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, Hüseyin Özdemir’e geçmiş olsun dilekleri iletilerek, en kısa sürede sağlığına kavuşması ve görevine daha güçlü şekilde dönmesi temenni edildi.
Parti yetkilileri, Özdemir’in sağlık durumunun yakından takip edildiğini ve gelişmeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmeye devam edileceğini ifade etti.
Anahtar Parti Boyabat İlçe Başkanı Özdemir kalp krizi geçirdi
Anahtar Parti Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı.
Yayınlanma :
01.04.2026 09:57
Güncelleme :
01.04.2026 09:57
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: