31 Mart Yerel seçimleri için MHP’nin Erfelek Adayı olarak gösterilen Kalyoncu’ya ilgi her geçen gün artıyor. Kendisine destek veren gönüllü ekiplerle saha çalışmalarını tam gaz devam eden Kalyoncu, caddelerde, sokaklarda, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini aktarıyor. Sıkılmadık el, girilmedik kapı ve dokunulmayan omuz bırakmayacakları sloganıyla çalışmalarını devam ettiriyor. MHP Adayı Kalyoncu’nun vatandaşlara olan yakın alakası kısa sürede ilçede takdir topladı.
AYAK BASMADIĞI YER KALMADI!
Milliyetçi Hareket Partisi Erfelek Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalyoncu, kalabalık bir ekiple ilçede seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Yayınlanma :
27.02.2024 12:33
Güncelleme :
27.02.2024 12:33
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: