Sinop’un Erfelek ilçesine bağlı Hasadere köyünde arıcılık yapan Oktay Güneş, sabah saatlerinde kovanlarını kontrol etmek için gittiği alanda arı kovanlarının parçalanmış ve etrafa dağılmış olduğunu fark etti.Kovanların parçalanmış ve etrafa dağılmış olduğunu gören Güneş, kovanların ayılar tarafından tahrip edilmiş olabileceğini ifade etti.Kovanları parçalanan çiftçi, durumu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Bak sen şu ayının yaptığına!
Sinop’un Erfelek ilçesinde arıcılık yapan bir vatandaş, sabah saatlerinde arı kovanlarını kontrol etmek için gittiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı.
Yayınlanma :
05.05.2025 11:09
Güncelleme :
05.05.2025 11:09
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: