Sinop’un Gelincik Mahallesi’nde yer alan pervane kavşağı, sık sık meydana gelen kazalar nedeniyle çevredeki vatandaşların tepkisini çekiyor.
Sinop istikametine hareket eden araçlarla yan yollardan çıkan otomobillerin çarpıştığı kavşakta, son iki yılda çok sayıda yaralamalı trafik kazası yaşandı. Vatandaşlar, kavşağın sürücüler için ciddi bir risk oluşturduğunu belirterek yetkililerden çözüm talep etti.
Çevre sakinleri, kavşağa trafik lambası konulmasının önemine dikkat çekerek, “Her gün kaza riskiyle karşı karşıyayız. Can kaybı yaşanmadan önlem alınmalı” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar ayrıca kavşaktaki yoğunluğun gün boyu sürdüğünü ve özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafiğin adeta durma noktasına geldiğini aktardı.
Kavşağın güvenlik eksiklerinin yanı sıra bazı sürücülerin dikkatsizliği ve hız yapması nedeniyle kazaların daha da arttığını belirten vatandaşlar, yaşanan kazaların artık sıradan bir hal aldığını, yetkililerin bir an önce gerekli önlemleri alması gerektiğini söyledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: