Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz ve Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’nın ev sahipliğinde, restorasyonu tamamlanan tarihi Boyabat İnönü Okulu Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa, İl Genel Meclis Üyeleri İsa Bağcı, Arif Kara, Enes Çakır ve ilçede görev yapan yerel basın temsilcileri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada ilçenin güncel sorunları ve çözüm önerileri ele alınırken, Kaymakam Enver Yılmaz Boyabat’ın trafik sorununa dikkat çekerek, alternatif yol konusunda kararın alındığını ve çözüm için somut çalışmaların başlatıldığını müjdeledi. Belediye Başkanı Hasan Kara ise ilçenin geleceği için imar planı üzerinde yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.
Hizmet sürecinde siyasi ayrım gözetmediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Hasan Kara, "Amacımız parti siyaseti değil, 'Boyabat Partisi' anlayışıyla ilçemize en iyi hizmeti sunmak" diyerek birlik mesajı verdi.
Basın mensuplarının gününü kutlayan protokol üyeleri, yerel basının ilçenin gelişimi ve halkın bilgilendirilmesi noktasındaki önemine değindi. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Kaynak:Boyabat Sesi
Yorumlar
Kalan Karakter: