İçişleri Bakanlığı koordinesinde Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinde görev alan köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Vekili Fatih Rüştü Ünal, programın açılışında yaptığı konuşmada, muhtarların yerel yönetimlerin temel taşı olduğunu söyledi.
Muhtarların devletle vatandaş arasındaki en önemli temas noktası olduğunu aktaran Ünal, şöyle konuştu:
"Muhtarlar mahalle ve köylerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen, kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde devletin en önemli temsilcileridir. Bu nedenle muhtarlarımızın bilgiyle, mevzuatla ve güncel uygulamalarla desteklenmesi büyük önem taşımaktadır. Bu eğitim programının, muhtarlarımızın görevlerini daha etkin, daha bilinçli ve daha verimli bir şekilde yerine getirmelerini katkı sağlayacağına inanıyorum. Akademik bilgiyle sahadaki tecrübenin bir araya gelmesi kamu hizmetlerinin kalitesini artıracaktır."
Ünal'ın konuşmasının ardından ilgili kurum yetkililerince muhtarlara çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.
Boyabat'ta muhtarlara yönelik eğitim programı düzenlendi
Sinop'un Boyabat ilçesinde muhtarlara yönelik eğitim programı düzenlendi.
Yayınlanma :
15.12.2025 14:52
Güncelleme :
15.12.2025 14:52
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: