Ayancık Kestanelik köyünden Ercan, Gülcan Ve Nurcan’ın babası, Erkan ve Muhammed’in kayınpederi, Hatice Demircan’ın eşi, Sabri Demircan’ın oğlu, Bayram Demircan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak öğle namazından sonra Stad mezarlığında toprağa verilecektir. Cenazeye gidecekler için İtfaiye yanından araç kalkacaktır.
Dikmen Saray köyü halkından emekli öğretmen Gülser Yılmaz'ın eşi, Mesut ve Dilek Yılmaz'ın babaları, merhum Fehmi, merhum Hasan ve Ahmet Yılmaz'ın kardeşleri, Mehmet Karaaslan'ın eniştesi, emekli öğretmen Sami Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün, saat 11.30'da 19 Mayıs mahallesi ,Yabangülü sokaktaki evinden alınarak merkez yeni cami'ne getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip Ahde Vefa şehir mezarlığında toprağa verilecektir.
Gerze Sorkun köyü halkından Ali Okur'un eşi, Hidayet, Erol ve Bahri Okur'un anneleri, Şerife Okur vefat etmiştir.Cenazesi bugün, aynı köyde kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verilecektir.
Yorumlar
Kalan Karakter: