Sinop'ta otomobilin park halinde duran bir kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.
Edinilen bilgiye göre kaza geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Boyabat yolu tünel çıkışında meydana geldi.
Gerze Meslek Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olduğu öğrenilen 32 PA plakalı araç sürücüsü Boyabat tünelini geçtikten sonra bir anlık dikkatsizlik ve havanın da yağmurlu olmasından dolayı fren mesafesini ayarlayamayarak yolda park halinde duran 06 DR plakalı bir kamyona arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken araç sürücüsü ise kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Haber:Songül Korkmaz
Burnu bile kanamadı
Sinop'ta otomobilin park halinde duran bir kamyona arkadan çarpması ...
Yayınlanma :
12.10.2012 00:00
Güncelleme :
12.10.2012 00:00

