Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde Oyun Eğitmeni Eğitimci Yazar Ahmet Çifci tarafında verilen seminer öğrenci ve öğretmenlere yönelik iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.Katılımcılar ile etkileşimli olarak gerçekleştirilen seminerde misafirler Eğitimde Oyunun Gücü yine oyunlarla deneyimledi. Seminerlerin sonunda Oyun Eğitmeni Eğitimci Yazar Ahmet Çifci'ye hediye ve plaket takdiminde bulunuldu.
Eğitimde oyunun gücünü oyunlarla deneyimlediler
Sinop'un Boyabat ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Bi' Projem Var etkinlikleri kapsamında ilçedeki öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla "Eğitimde Oyunun Gücü" semineri düzenlendi.
Yayınlanma :
27.11.2024 09:16
Güncelleme :
27.11.2024 09:16
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: