Görüntüler bugün öğlen saatlerinde Sinop’un Kurt Kuyusu sahillerinde çekildi. Hafta sonu tatilinin tadını deniz ve doğayla birlikte çıkartmak isteyen vatandaşlar kurt kuyusunun yolunu tuttu ancak gittiklerinde gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çevreye atılan plastik şişeler, alkol şişeleri bu kadarına da pes dedirtti. En iyi temizliğin kirletmemek olduğunu dile getiren vatandaşlar; “Kendini bilmez kişi ya da kişiler güzelim doğamızı çöplüğe çevirdiler. En iyi temizlik kirletmemektir. Buraya geldiniz yediniz içtiniz çöpünüzü bırakıp gittiniz. Güzelim Sinop’ta bu şekilde çevre kirliliği devam ederse, yakında denize girecek bir yer bulamayacağız.” İfadelerine yer verdi.
O MEŞHUR SAHİLİN SON HALİ!
Sinop’ta halk arasında kurt kuyusu sahilleri olarak bilinen bölgede çevreye atılan çöpler vatandaşların tepkisine yol açtı.
Yayınlanma :
20.07.2024 17:56
Güncelleme :
20.07.2024 18:03
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: