Sinop’un Ayancık İlçesi açıklarında palamut avı için denize açılan bir balıkçının ağlarına mavi yengeç takıldı. Mavi yengeç büyüklüğü ile görenleri şaşkına çevirdi. Akdeniz’e ait olan mavi yengecin Karadeniz’de görülmeye başlandığı belirtildi.
Sinop’un Ayancık ilçesi açıklarında teknesi ile palamut avlayan balıkçı Nejat Demircan ilk defa bu kadar büyük bir mavi yengeç gördüğünü belirterek, “Bu akşam saatlerinde ağımıza mavi yengeç vurdu.Çok şaşırdık.Okyanusta yaşayan bu mavi yengeç Karadeniz sularına gelmiş bulunmakta.Çok büyük dişleri ellerimizi kaptığı zaman ne olur onuda bilemiyorum o yüzden dikkatli turmaya çalışıyorum.Çok özel bir balık.Tabi bunu araştıracağım.Bu akşam ağlarımıza takıldı.Çok büyük gerçekten bunun araştırmasını yapacağız.Mavi yengeç Karadeniz'de Ayancık sularında ağlarımıza takılmıştır." ifadelerinde bulundu.
GÖRÜNCE ŞAŞKINA DÖNDÜ!
Sinop açıklarında palamut avında olan balıkçının ağına mavi yengeç takıldı. Karadeniz’de nadir görülen mavi yengeç takıldı. Mavi yengeç büyüklüğü ile balıkçıyı şaşırttı.
Yayınlanma :
08.09.2024 11:23
Güncelleme :
08.09.2024 12:31
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: