Sinop Flaş Haber internet haber sitesi imtiyaz sahibi gazeteci Osman Aksu, internet üzerinden sipariş ettiği yeni şarjlı çim biçme makinesini ilginç bir yöntemle test etti.
İş yerinin karşısında bulunan duvar dibindeki otların uzadığını fark eden Aksu, yeni cihazını burada denemeye karar verdi. Kısa sürede çevredeki görüntü kirliliğini gideren ve otları biçen gazeteci, bu esnada çevre sakinlerine ve esnafa yönelik anlamlı bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi.
Çevre temizliğinin sadece yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmadığını ifade eden Osman Aksu, yaptığı açıklamada, “Herkes dükkanının önünü temizlemeli. Her şeyi belediyeden beklememek lazım. Kendi kapımızın önünü temiz tutarsak şehrimiz de daha güzel görünür” şeklinde konuştu.
Aksu’nun bu duyarlı davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: