Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dt. Halil İbrahim Ustaoğlu ile Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Kuzu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen diyaliz ünitesinde incelemelerde bulunmak üzere Erfelek Şehit Dr. Mehmet Turan Yazlak Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.
Ziyarette, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gizem Turan ve Hastane Müdürü İlknur Kuzu eşliğinde ünitede yürütülen çalışmalar yerinde değerlendirildi. Heyet, hazırlık süreci hakkında yetkililerden bilgi alarak yapılması planlanan son düzenlemeler üzerine istişarelerde bulundu.
Yakın zamanda hizmete açılması planlanan Diyaliz Ünitesi'nin Erfelek ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırması ve bölgedeki sağlık altyapısını güçlendirmesi hedefleniyor.
Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü belirtilerek, yeni ünitenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: