Ayancık için atıl durumda bulunan bir yapı olan Yenikonak Köprüsü, uzun süredir bölgede kullanılamaz haldeydi. Trafiğe kapalı olması nedeniyle herhangi bir işlevi bulunmayan köprü, nihayet yıkım kararı alınarak çalışmalara başlandı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, mevcut köprünün tamamen yıkılmasının ardından aynı noktaya modern ve kullanışlı yeni bir köprü inşa edilecek.
İlçede yıllardır atıl duran köprü yıkılıyor
Sinop'un Ayancık ilçesinde yıllardır kullanılmayan ve trafiğe kapalı olan Yenikonak Köprüsü'nün yıkımına başlandı. Köprünün yıkılmasının ardından yerine yenisinin inşa edileceği öğrenildi.
Yayınlanma :
15.07.2025 10:30
Güncelleme :
15.07.2025 10:30


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: