31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında halkla buluşma gezilerini sürdüren siyasi partiler Haber57 ve SinopFlashaber gazeteleri ofisimizi ziyaret etti.
İYİ Parti Sinop İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.
Belediye Meclis Adayları, İl Genel Meclis Adayları, Gençlik Kolları Başkanı ve İl Kadın Kolları Başkanı ile birlikte gazetelerimizi ziyaret eden İYİ Parti Sinop İl Teşkilatı, görev yapan personelleri gazete ofisinde ziyaret etti.
Çalışanların Sinop’tan ve Sinop Belediyesi’nden beklentilerini alan İYİ Parti Adayları ve İyi Parti Teşkilatı üyeleri sorunların çözümünü personelle görüşerek merak edilen soruları da cevaplandırdı.
İyi Parti Teşkilat üyeleri, Sinop’ ta 31 Mart Yerel Seçimi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sinop’un sıhhati için bize ve ittifak kurduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayımıza vereceğiniz destekler için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Basın olarak bizim ve ittifakımızın haberlerinde geçen emeğiniz için de ayrı teşekkür ederiz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.” dedi.