Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü ve İPA Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dalkıran, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladı.
Yaklaşık 5 aydır çalışmalarını sürdüren çocuk koristler, seslendirdikleri çok sesli eserlerle dinleyicilere sanat dolu bir gece yaşattı.Dinleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği konser, uzun süre ayakta alkışlandı.
Etkinlik sonunda konuşan Başkan Metin Gürbüz, sahne performanslarından dolayı çocukları ve Koro Şefi Elif Koyuncu’yu tebrik etti.
Minik yeteneklerden unutulmaz performans
Sinop Belediyesi bünyesinde kurulan Sinope Çok Sesli Çocuk Korosu, uzun süren hazırlık sürecinin ardından sahneye çıktı.
Yayınlanma :
12.06.2025 10:33
Güncelleme :
12.06.2025 10:34


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: