Görgeç, "Kabaklarımız kaliteli ve uygun fiyatlı satışlarımız da fena değil ancak artan enflasyon nedeniyle bazı müşterilerimiz alışverişlerini kısıtlamak zorunda kalıyor. Bu durum hem esnafı hem de vatandaşları olumsuz etkiliyor" diye konuştu. Özellikle sabit gelirli vatandaşların alım gücünün azalmasıyla birlikte pazarlık yapma eğiliminde olduklarını ifade eden Görgeç, enflasyonla mücadelede herkesin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
NE KADAR ?
Sinop kapalı pazaryerinde kabak, 20 liraya satılıyor. Kabak satıcısı Barış Görgeç, fiyatların düşük olmasına rağmen enflasyonun etkisiyle bazı insanların alışveriş yapmakta zorlandığını söyledi.
Yayınlanma :
15.02.2024 15:21
Güncelleme :
15.02.2024 15:21
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: