Erfelek ilçesinin önemli yerleşim yerlerinden Kaldırayak Mahallesi'nde ana ulaşım güzergahındaki asfaltın ölçüde tahrip olması, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Asfalt yüzeyinde oluşan geniş yarıklar ve tehlikeli çukurlar, sürücüler için büyük risk oluşturuyor.
Vatandaşlar, özellikle yağışlı havalarda suyla dolan çukurların araçlarına ciddi zararlar verdiğini ve can güvenliğini tehdit ettiğini belirtti. Mahalleyi kullanan vatandaşlar, “Yolumuz kaderine terk edildi. Kış şartları başlamadan, çukurlar buzlanmadan veya çamur yığılmadan bir an önce asfalt çalışması istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.
Mahalle halkı, mağduriyetlerinin giderilmesi ve yolun yeniden güvenli hale getirilmesi için yetkililere acil onarım çağrısı yapıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: