THK Sinop Şube Başkanı Atilla Tezin, Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek ve Denetim Kurulu Başkanı Haydar Gündoğdu, 2002 yılında Mersin’de geçici görevde bulunduğu sırada panzer kazasında şehit olan Polis Memuru Hasan Yılmaz’ın ailesi ile bir araya geldi. Heyet ayrıca şehidin Kabalı Köyü’ndeki kabrini de ziyaret ederek dua etti.
Ziyaret sırasında açıklama yapan THK Sinop Şube Başkanı Atilla Tezin, Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişi ve önemli görevlerine dikkat çekerek, “Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir. Polis Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla şehidimiz Hasan Yılmaz’ın kıymetli ailesini ziyaret ettik, kabrinde bir kez daha rahmet diledik” ifadelerini kullandı.
Tezin, görev başındaki polislerin Polis Haftası’nı kutlayarak, şehit polisleri rahmetle andıklarını, gazilere şükranlarını sunduklarını belirtti.
Şehit Polis Memuru Hasan Yılmaz’ın ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini bu anlamlı günde unutmayan THK Sinop Şube yönetimine teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: