Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Boyabat ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir otomobil ve içerisinde bulunan 1 kişinin araç ve yapılan üst aramasında 623,14 gram mariuhana ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
POLİSİN ŞÜPHESİ YAKALATTI!
Sinop’un Boyabat ilçesinde şüphe üzerine durdurulan otomobil ve içerisindeki 1 şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ele geçirildi.
Yayınlanma :
07.08.2024 09:58
Güncelleme :
07.08.2024 11:41
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: