Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde, Sinop Üniversitesi öğrenci toplulukları, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım (YEDAŞ) ve farklı kurumların katkılarıyla Sinop Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi.
Sevgi Evleri bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, eşi Reva Beray Özarslan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, kamu kurumlarının amirleri, üniversite öğrencileri ve davetliler katıldı. Şenlik alanında çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, onlarla birlikte oyunlar oynayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu paylaştı.
Etkinlik kapsamında, Sosyal Hizmet Bölümü Etkileşim Öğrenci Topluluğu ve Lösemili Çocuklara Fayda Öğrenci Topluluğu çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayıp yüz boyama ve eğlenceli aktiviteler düzenledi. Ayrıca, Sinop Üniversitesi Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından sahnelenen "Yaramaz Tilki" adlı çocuk oyunu minik izleyicilerden büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, çocukların neşesi yüzlerinden okundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: