Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Şehit Salih Saraç Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda olay ile ilgili 4 şüpheli şahıs kısa sürede yakalandı. Şahısların bulunduğu ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda; 1 adet Ruhsatsız Tabanca 15 adet Mermi 3 adet Sentetik Ecza Maddesi ele geçirildi. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Öte yandan gözaltına alınan şahıs çıkarılmış olduğu adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
SİLAHLI MAGANDA YAKALANDI!
Sinop Korucuk Mahallesinde şüpheli bir şahsın havaya rastgele ateş etmesi sonucu olay ile ilgilisi olmayan bir şahıs kafasından yaralanmıştı.
Yayınlanma :
19.02.2024 11:03
Güncelleme :
19.02.2024 11:03
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: