Sinop Valiliği'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Karadeniz'de rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 29.04.2025 (Salı) günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir.” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan, vatandaşlar kuvvetli rüzgarla birlikte ulaşımdaki aksamalar, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.
Sinop için fırtına uyarısı
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Sinop'ta kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.
Yayınlanma :
27.04.2025 13:39
Güncelleme :
27.04.2025 13:39


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: