Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, polis-çocuk ilişkilerini güçlendirmek ve güvenlik bilincini erken yaşta kazandırmak amacıyla Sinop Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Sinop Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesindeki Akın Anaokulunu ziyaret etti.
Etkinlikte, polisler minik öğrencilere güvenlik kuralları hakkında bilgi verirken, aynı zamanda eğlenceli aktivitelerle de onların yüzlerini güldürdü. Etkinlikte, minik öğrencilere hediyeler dağıtıldı ve polis-çocuk etkileşimi güçlü bir şekilde desteklendi.
Etkinliğe, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz ve Sinop İl Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu da katılarak, çocuklara eşlik edip onlarla sohbet ettiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: