Edinilen bilgiye göre, Sinop genelinde, 41 ekip 123 personelin katılımıyla " Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi" uygulaması kapsamında; 93 Okul çevresinde, 464 şahsın GBT sorgusu yapıldı, 129 servis aracı denetlenmiş, 26 metruk bina kontrol edilmiş, 117 iş yeri ve 39 park-bahçe ve çay Bahçesi denetlendi. 3 Servis aracına 7.250 lira trafik cezası uygulanırken yapılan denetimlerde suç ve suç unsuruna rastlanmadı.
SİNOP POLİSİNDEN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM!
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çocukların Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları denetimi gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
18.05.2024 10:50
Güncelleme :
18.05.2024 10:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: