Sinop Sanayi Sitesi içinde bulunan park sorunları kazalara sebebiyet veriyor. Sinop Sanayi Yönetimi bu durumdan oldukça şikayetçi olduğunu belirterek bir an önce yetkililer tarafından sorunun giderilmesini istiyor.
2. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Mustafa Yıldız Sinop Sanayi Sitesinde otopark sorunlarını elinden geldiği kadar çözmeye çalıştığını belirterek; “Bu yolların otopark sorununu çözemiyoruz. Köşelere, dört yol çıkışlarına park yapan araçlar yüzünden bir türlü çözemiyoruz. Sinop Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü ile görüştük, ekip gönderdiler bir iki gün memurlar uğraştılar fakat yine de çözülmüyor.” dedi.
BUNLAR YÜZÜNDEN SIK SIK KAZALAR YAŞANIYOR!
Yıldız, köşelere çekilen araçların kazalara sebep olduğunu belirterek; “Bu kamyonlar araçlar yüzünden trafik de tehlikeye giriyor, sık sık kazalara sebep oluyor. Ölümlü kazalar olmasa da maddi hasarlı kazalar yaşanıyor.” Dedi.