Sinop Müze Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde, Emir Gazi Tayboğa Ticaret MTAL ve Necmettin Erbakan MTAL özel öğrencilerinin hazırladığı ‘’Dünya Otizm Günü Resim Sergisi’’ törenle açıldı.
Etnografya Müzesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Yüksel, Sinop Belediyesi Başkan Yardımcısı Aysun Özsönmez, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından öğrencilerin resimleri sergilendi.
Özel öğrenciler Tuğba Esma Öztürk, Resul Cihan ve Ömer Faruk Çiftçi'nin eserlerinin gezildiği etkinlikte, özel öğrenci Tuğba Esma Öztürk tarafından hazırlanan ve imzalanan resimli masal kitapları, Vali Yardımcısı Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Özsönmez’e hediye edildi. Serginin, otizm farkındalığına dikkat çekmek amacıyla düzenlendiği ifade edilirken, vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: