Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir ve Sinop Akbank Şube Müdürü Özcan Saraç tarafından imza altına alınan protokol kapsamında, Sinop Üniversitesi'nin mevcut Kampüs Kart Sistemi ile AKBANK’ın Ödeme Yöntemine entegre edilerek sistemin yazılımsal ve donanımsal tüm bileşenleri geliştirilecek.
Proje kapsamında; yemekhaneler, geçiş noktaları, kapı girişleri, asansörler ve diğer kampüs içi ödeme sistemlerinde kullanılacak entegre kart uygulamasıyla, personel ve öğrencilerimizin kampüs içerisindeki tüm ihtiyaçlarını tek bir kart üzerinden karşılaması hedefleniyor.
Yeni ürünlerin kurulumu, eğitimleri, devreye alınması ile bakım ve destek hizmetleri UTARİT firması tarafından yürütülecek. Bu iş birliğiyle birlikte, kampüs yaşamında dijitalleşme ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi yönünde önemli bir adım atılmış oldu.
Sinop Üniversitesi’nde tüm işlemler tek kartla yapılacak
Sinop Üniversitesi ile AKBANK arasında, üniversite personeli ve öğrencilerinin kampüs içerisindeki ödeme ve geçiş işlemlerinde kolaylık sağlayacak “Standart Kampüs Kart ve Ödeme Sistemi Projesi” iş birliği protokolü imzalandı.
Yayınlanma :
01.11.2025 00:05
Güncelleme :
01.11.2025 00:10
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: