Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun tarafından yapılan açıklamada, güreşçilerle bir araya gelinerek, ata sporu olan yağlı güreşin Avusturya'da tanıtımı için yapılabilecek projeler ele alındığı belirtildi.
Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun yapmış olduğu açıklamada, "Güreşçilerle bir araya gelmekten ve onların deneyimlerini dinlemekten büyük memnuniyet duyduk. Ata sporumuz yağlı güreşin Avusturya'da tanıtımı için yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu projelerin hayata geçirilmesi için gerekli desteği sağlayacağımızı ifade ettik." Dedi.
Sinoplu Güreşçiler, Avusturya'da yağlı güreşin tanıtımı için çeşitli projeler geliştirmeyi planladıklarını dile getirerek; “Bu projeler arasında, yerel spor kulüpleriyle ortaklaşa etkinlikler düzenlemek, yağlı güreş hakkında bilgilendirici sunumlar yapmak ve Avusturya'da yaşayan Türkler arasında yağlı güreş turnuvaları düzenlemek yer alıyor.” Dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter: