Vali Mustafa Özarslan, kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada, her kitabın bir bilgi bankası işlevi gördüğünü söyledi.
Kütüphanelerin çağın, zamanın ruhuna uygun olarak düzenlenmelerinin önemine dikkati çeken Özarslan, "Çocuklarımızın, gençlerimizin bilgi birikimle donatılmış şekilde eğitim görmeleri noktasında ben dahil tüm yöneticilerin önemli sorumlulukları var. Dolayısıyla tüm okullarımızda zenginleştirilmiş kütüphaneler gerekiyor. Bu kütüphaneleri de çağın, zamanın ruhuna uygun olarak düzenlemek gerekiyor. İşte bu kütüphanemiz buna güzel bir örnek. Emeği geçen tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum." dedi.
Özarslan, konuşmasının ardından kütüphanenin açılışını gerçekleştirerek, kitapları inceledi.
Sinoplu usta şairin ismi kütüphanede yaşatılacak!
Sinop'ta, Yusuf Kemal Tengirşenk Sosyal Bilimler Lisesi bünyesinde kurulan Ahmet Muhip Dıranas Kütüphanesi hizmete açıldı.
Yayınlanma :
19.06.2025 15:58
Güncelleme :
19.06.2025 15:58


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: