Sinopspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Devrek Belediyespor’a 3-2 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
Sinop Şehir Stadı’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmaya Sinoplu futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar, ilk düdükten itibaren marşlar ve sloganlarla takımlarına büyük destek verdi. Maç boyunca tribün desteğini arkasına alan Sinopspor, rakip kalede baskı kursa da savunma hatalarının kurbanı oldu.
5 gollü mücadelede puan çıkmadı
Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede Sinopspor rakip ağları 2 kez havalandırmayı başardı. Ancak konuk ekip Devrek Belediyespor’un hızlı ataklarına engel olamayan Sinop ekibi, kalesinde gördüğü 3 gole engel olamadı. Sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Sinopspor, kendi evinde önemli bir avantajı yitirirken haftayı puansız kapatmanın üzüntüsünü yaşadı.
Karşılaşma sonunda taraftarlar üzgün bir şekilde stattan ayrılırken, Sinopspor’un önümüzdeki haftalarda savunma hattındaki eksiklikleri gidermek için yoğun bir antrenman programına girmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: