Sinop Spor kulübü yönetimi, Bektaşağa Göletin’de düzenledikleri tanışma yemeği ile sporcularla bir araya geldi.
Toplantıya, Sinop Spor Başkanı Ayhan Özhan, İstanbul Sinop Spor Başkanı Ramazan Aşçı, çok sayıda sporcu ve basın mensupları katıldı.
Sinop Spor Teknik Direktörü Mehmet Köseoğlu toplantıda yapmış olduğu konuşmada;''Bir başarının başlangıcı olur. İnşallah birkaç ay sonra şampiyonluk yemeğimizde olur. Şampiyonluk kelimesi güzel bir kelime ama ulaşılması zor bir kelime bu nedenden dolayı bizlerde çok çalışacağız. Sporcularımın bugünkü performansından çok memnunum böyle devam edersek yolun sonu inşallah bu yemeklerle daha da çok süslenecek.” Dedi.
Ardından açıklamalarda bulunan Sinop Spor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan:“Bu bizim tanışma yemeğimiz. Sinop Spor bu şehrin takımı, bu takım bizim için yıllardır aksf yöneten biri olarak bu sadece bir futbol tanıtımı değil şehrin birlikteliğidir. Bizde bal liginde bu ciddiyeti, ve şehrimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için teknik ekibimizle en iyi şekilde buluşmayı sağladık. Bu buluşmadan sonra inşallah hedefimiz öncelikle Sinop Sporumuzu iyi tanıtmak bizim görevimiz.”
Dedi.
Ayrıca toplantıda 24 Temmuz Basın Bayramı olması nedeniyle, Basın mensupları için pasta kesilerek sürpriz yapıldı.