Sinop kent merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve peş peşe sıralanan 28 irili ufaklı şelaleden oluşan Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkı, hafta sonu en yoğun günlerinden birini yaşadı. Erken saatlerden itibaren mesire alanlarını dolduran vatandaşlar, ağaçların gölgesinde piknik yaparken, temiz havanın ve su sesinin keyfini çıkardı.

Kavurucu yaz sıcaklarından kaçarak şelalenin serin sularına sığınan ziyaretçiler, aynı zamanda 2 kilometrelik doğal parkurda yürüyüş yaparak bol bol fotoğraf çektirdi. Yoğunluk nedeniyle tabiat parkının girişinde ve otopark alanlarında uzun araç kuyrukları oluştu.
Ailesiyle birlikte pikniğe gelen vatandaşlar, Erfelek'in doğasına hayran kaldıklarını belirterek, “Hafta sonu stresini atmak için burayı tercih ettik. Yoğun bir kalabalık var ama şelalelerin serinliği ve manzarası her şeye değiyor” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: