Olay öğle saatlerinde Saraydüzü ilçesinde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre kimliği henüz belli olmayan bir kişi, TOKİ şantiyesindeki kule vince çıkarak kendini atacağını söyledi. ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri bina çevresinde güvenlik önlemi aldı.
Vatandaşların panikle takip ettiği olayda ekipler, ilgili adrese girerek şahsa ulaşmaya çalışırken çevrede toplananlara da alanın boşaltılması yönünde uyarılarda bulundu.Henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşen girişimde, şahsı ikna çalışmaları devam ediyor.
Sinop'ta kule vincine çıkan şahıs ekipleri harekete geçirdi
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde bir kişi, TOKİ bölgesinde bulunan kule vince çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Yayınlanma :
08.12.2025 13:05
Güncelleme :
08.12.2025 13:06
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: