Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Önlem ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Can Kayhan Özok’un yanı sıra il müdür yardımcıları Hacı Yusuf Parlak ve Seyit Bulak’ın katıldığı etkinlikte, yaşlılar ve gençler birlikte meyve fidanlarını toprakla buluşturdu.
Etkinlikte konuşan Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Önlem, yaşlı bireylerin toplumun hafızası olduğunu belirterek, “Kıymetli büyüklerimiz, yılların birikimi ve bilgeliğiyle bizlere yol gösteren yaş alan çınarlarımızdır. Onların yaşam alanlarında yapılan bu fidan dikimleri, sadece toprağa değil, aynı zamanda geleceğe bırakılan bir mirastır. Her dikilen fidan, kuşaklar arasında kurulan gönül bağının bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Sinop’ta kuşaklar arası gönül köprüsü fidanlarla kuruldu
Sinop Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde, huzurevi sakinleri ile gençlerin katılımıyla meyve fidanı dikim etkinliği düzenlendi.
Yayınlanma :
06.02.2026 09:28
Güncelleme :
06.02.2026 09:28
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: