l Millî Eğitim Müdürü Osman Cebeci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, şube müdürlerimiz ve lise okul müdürlerimizin katılım sağladı.
Toplantıda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Cebeci, Ramazan’ın yalnızca bir zaman dilimi değil; değerlerimizin yeniden hatırlandığı, paylaşmanın ve dayanışmanın güç kazandığı bir iklim olduğunu ifade ederek, “Eğitim; akademik gelişimin yanında milli ve manevi değerlerle de anlam kazanır. Ramazan vesilesiyle öğrencilerimizin sorumluluk, merhamet ve birlik bilincini daha da pekiştireceğiz.” dedi.
Ramazan vesilesiyle öğrencilerde sorumluluk, merhamet ve birlik bilincini pekiştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Cebeci, okullarda düzenlenecek etkinliklerin öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla daha da anlam kazanacağını söyledi.
Sinop’ta Ramazan’ın manevi iklimi okullara taşınacak
Sinop’ta, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin bilgilendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
18.02.2026 09:07
Güncelleme :
18.02.2026 09:07
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: