Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ile birlikte İncedayı Mahallesi’nde yapılacak olan 24 derslikli ilkokul ve Zeytinlik Mahallesi’nde yapılacak 16 derslikli ortaokul projelerinin arsalarında incelemele gerçekleştirdi.
Vali Özarslan, yapılan incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Zeytinlik Mahallesi’nde artan öğrenci mevcudu nedeniyle ortaokul ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılacak olan ortaokul projesinin İmar planı onaylanmış olup arsanın Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis sürecine başlanmıştır. İncedayı Mahallesi’nde de 24 derslikli ilkokul projesinin arsa tahsis işlemleri tamamlanmış olup zemin etüd ve proje ihale süreci başlatılmıştır. Sinop’umuza ve eğitim camiamıza hayırlı olsun." dedi.
Sinop’ta yeni eğitim yatırımları için yerinde inceleme
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop'ta eğitim yatırımları kapsamında yapılacak yeni okul projelerinin arsalarında incelemelerde bulundu.
Yayınlanma :
22.10.2025 00:14
Güncelleme :
22.10.2025 00:14
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: