Sinop’un su ürünleri potansiyelini katma değere dönüştürmeyi hedefleyen SEANOP Su Ürünleri İşleme, Şoklama ve Depolama Tesisi Projesi, ulusal çapta bir başarıya imza attı. Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Yarışması’nda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Sinop’un projesi kendi kategorisinde birinci seçildi.

Antalya’da gerçekleştirilen ödül töreninde Sinop’u, Belediye Başkan Yardımcısı Arda Bozkurt ile Belediye Meclis Üyeleri Deniz Top ve Sarper Kaçar temsil etti. Sinop Belediyesi’nin birincilik ödülünü, Başkan Yardımcısı Arda Bozkurt, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan Vekili Ali Orkun Ercengiz’in elinden aldı.
Ödül töreninin ardından Sinop Belediyesi’nden yapılan açıklamada, projenin kentin ekonomik kalkınmasındaki önemine vurgu yapıldı. Açıklamada, “SEANOP Su Ürünleri, İşleme Şoklama ve Depolama Tesisi Projesi’ni ödüle değer gören jüri ve değerlendirme kuruluna teşekkür ediyoruz. Sinop’un geleceği ve deniz kültürünün korunarak geliştirilmesi adına projeler üretmeye, tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.



Yorumlar
Kalan Karakter: