SİYAD' a artık salonlar yetmiyor.
SİYAD Gençlik Şöleni İstanbul'da Sinopluların dernekçilikteki başarılarının bir göstergesi oldu.
SİYAD Genel Başkanı Sebahattin Sungur bu tür toplantılarımızı Artık Ataşehir Arena'da yapmalıyız dedi.
Konuşmasında SİYAD'ın yaptığı bütün faaliyetleri anlattı. SİYAD'ın tüm şube başkanları bazı Sinoplu dernekler ,Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy,CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, İş adamları dernekleri bir çok siyasi ve sivil toplum temsilcileri katıldılar.
SİYAD Genel başkanı konuşmasını yaparken onursal genel başkanlarını sahneye davet etti.
Onursal genel başkanlardan Ayşe Serpil Yıldız Prof.Abdurrahman Dodurgalı, İsmail Kabakçı ve Şevket Tırıl bir konuşma yaptı.
Ayşe Serpil Yıldız konuşmasında Sinop ve Sinoplu sevdasının hiç bitmeyeceğini iyiki ben Sinopluyum iyiki size ve memleketime sevdalıyım dedi.
Duygusal anlar yaşanan gecede 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün ardından Ayşe Serpil Yıldız Yeşil Mavi Karadeniz Sinop Dergisi imtiyaz sahibi Nermin Aydın'a SİYAD Beykoz Şubesinin yaptırdığı gemi plaketini verirken İki Sinoplu kadının dayanışması ve Sinopluların kadına verdiği değerin portresi geceye duygulu anlam kattı.
Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy İstanbul’daki Sinopluların başarılı çalışmalarını takdir eden bir konuşma yaptı.
CHP Milletvekili Engin Altay yıllardır yanınızdayım başarılı çalışmalarınızı daha başarılara taşıyacaksınız dedi.
SİYAD İstanbul’daki bütün sivil toplum örgütlerine dernek çalışmaları ile her zaman örnek olduğunu gençlik şöleniyle birkez daha göstermiş oldu.
Haber
Songül KORKMAZ
SİYAD GENÇLİK ŞÖLENİ
Yayınlanma :
11.03.2013 23:00
Güncelleme :
11.03.2013 23:00
