Türkeli ilçesinde, 24 Kasım Öğretmen Günü kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Program, saat 16.00'da Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda hazırlanan sunumlarla devam etti.Programda Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar, günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştirdi.
Konuşmanın ardından Türkeli Kaymakamı Safa Kahraman, 25 yıl görev yapmasının ardından emekli olan Figen Dincel’e hizmet şeref belgesini takdim etti. Program, oratoryo ve ront gösterilerinin ardından, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerinin protokol üyelerince takdim edilmesiyle son buldu.
Programa, Türkeli Kaymakamı Safa Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar, Kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: