Belediye Başkan Adayı Üçüncüoğlu, kentin başlıca sorunları arasından yer alan imar planı için çözüme kavuşturacaklarını belirten projesini açıkladı. Saha çalışmalarının yanı sıra, proje ekibiyle birlikte kentin sorunları üzerinde duran Üçüncüoğlu, vatandaşın sorunlarına odaklı çalışmalarını da sürdürüyor. 2019 yılında köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Bostancılı, Ordu, Osmaniye ve Korucuk mahalleleri için imar planını hızlı bir şekilde yapacaklarını belirtti. Üçüncüoğlu; söz konusu mahallelerde altyapı, üstyapı ve koruma imar planı hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını kaydederek; "kangren olan imar sorununu çözüyoruz." Başlığı altında müjdeledi.
ÜÇÜNCÜOĞLU; “KANGREN OLAN İMAR SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ."
AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu; “4 yeni mahallemizin koruma imar planını çözüme kavuşturacağız.” dedi.
Yayınlanma :
12.03.2024 14:38
Güncelleme :
12.03.2024 14:38
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: