Panayıra, ilk günden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ferhat Kuran ve İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ile birlikte her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bektaşağa Panayırı ve Hıdırellez Şenliklerilerine katıldı.
Vali Karaömeroğlu panayıra gelen aileler ve çevre illerden gelen misafirler ile bir süre sohbet ederek, esnaflara bereketli ve hayırlı kazançlar diledi.
Vali Karaömeroğlu Geleneksel Panayıra Katıldı
1946 yılından günümüze kadar uzanan Geleneksel Bektaşağa Panayırı bu gün itibariyle başladı başladı.
Yayınlanma :
17.06.2023 21:42
Güncelleme :
19.06.2023 12:21


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: