Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara ve diğer yetkililerle birlikte Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Boyabat 79. Şube Şefliği’ni ziyaret etti.
Ziyarette, özellikle kış şartlarında ilçe genelinde yürütülen yol bakım, onarım ve karla mücadele çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Özarslan, çalışma saatleri gözetilmeksizin sahada görev yapan Karayolları personeline özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.
Vali Özarslan, personelin çalışmalarının vatandaşların güvenli ve kesintisiz ulaşımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, görevlerinde kolaylıklar diledi. Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl ve İl Genel Meclis üyeleri İsa Bağcı, Enes Çakır ve Arif Kara da hazır bulundu.

Yorumlar
Kalan Karakter: