Kaza, Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi 1209. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hızla ilerleyen Murat O. yönetimindeki 34 UY 8731 plakalı motosiklet, virajı alamayarak kaldırımın üstüne çıktı. Ardından metal direğe çarpan motosiklet, takla atarak alışveriş merkezine daldı. Sürücü ve motosiklet farklı yerlere savruldu. Saniyeler öncesinde alışveriş merkezine giren bir müşteri ezilmekten son anda kurtuldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansa alarak hastaneye kaldırdı.
Kaza anı anbean iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasında hızla gelen sürücünün virajı alamayarak kaldırımın üstüne çıktığı, metal direğe, ardından da takla atarak alışveriş merkezine daldığı anlar görülüyor. Ayrıca alışveriş merkezine giren bir müşterinin saniyelerle ezilmekten son anda kurtulduğu da görüntülere yansıdı.
VİRAJI ALAMAYINCA!
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak direğe çarpan motosiklet, daha sonra takla atarak alışveriş merkezine daldı. Bir kişi saniyelerle ezilmekten kurtulurken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Yayınlanma :
27.05.2023 17:22
Güncelleme :
27.05.2023 17:22


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: