Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte binler yerli ve yabancı turist ağırlayan Gerze’de, sahiller, plajlar, bilboardlar ve ilçenin muhtelif yerlerinde çalışmalar hızla sürdürülüyor.
Bu kapsamda, Hurmadibi Sahilinde, Cayva Altı mevkiinde sahil düzenleme çalışmaları başladı. Ayrınca ekiplerin diğer kısmı ise rutin olarak temizlik çalışmalarını, tabela ve bilboardlarda yenileme çalışmaları sağladı.
Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Şensoy; “Gerze’mizi yaz aylarına hazırlamak adına dört koldan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek üst yapı gerekse sahil düzenlemeleri olsun bir çok alanda detaylı çalışmalar sağlıyoruz. İlçemizin birkaç adım ileriye gitmesi için gece gündüz çalışan personelime teşekkür ediyorum.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: