Sosyal medyada paylaştığı eylemleriyle dikkat çeken Adem Yıldırım, Sinop'un Türkeli ilçesindeki yol problemini gündeme getirmek amacıyla uzun süredir mücadele ediyor. "Reisim Duy Sesimizi" ve "Sinop Türkeli’de yolumuz yok" yazılı pankartlarla dikkat çeken Yıldırım, şimdi de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) doğru yola çıktı.
8 Ekim Salı günü sabah saatlerinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yol sorunuyla ilgili hazırladığı dilekçeyi sunacak olan Yıldırım, ardından Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın'ı ziyaret edecek. Bu görüşmede yol sorunuyla ilgili hazırladığı dosyayı teslim etmeyi planlıyor. Ayrıca TBMM'de bakanlar ve diğer milletvekilleriyle de görüşerek, Türkeli ilçesindeki yol sorununun çözülmesi için gerekli adımların atılmasını talep edecek.
Adem Yıldırım'ın bu girişimi, hem yerel hem de ulusal düzeyde dikkat çekmeyi hedefliyor ve yol sorununa kalıcı bir çözüm bulunmasını amaçlıyor.
Türkelinin Sesi
Yorumlar
Kalan Karakter: